sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Perawatan Cai Kimia>Asam Trichloroisocyanuric CC TCCA)

https://www.junschem.com/upload/product/1617775796446900.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1617775796355794.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1617775797537792.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1618302709940960.jpg
Perawatan Cai Kolam Renang Bahan Kimia Trichloroisocyanuric Acid Tcca 90% Tablet Klorin
Perawatan Cai Kolam Renang Bahan Kimia Trichloroisocyanuric Acid Tcca 90% Tablet Klorin
Perawatan Cai Kolam Renang Bahan Kimia Trichloroisocyanuric Acid Tcca 90% Tablet Klorin
Perawatan Cai Kolam Renang Bahan Kimia Trichloroisocyanuric Acid Tcca 90% Tablet Klorin

Perawatan Cai Kolam Renang Bahan Kimia Trichloroisocyanuric Acid Tcca 90% Tablet Klorin

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

JS

Number Model:

JS-01

sertifikasi:

SGS ISO

panalungtikan
produk Pedaran

Istilah bisnis produk

Kuantitas Orde minimum:

5 ton

harga:

USD 950-1300/TON

Rincian bungkusan:

25kg / drum, 50kg / drum atawa bisa ngaropéa accoring kana sarat customer urang

Waktos pangiriman:

<100 Ton dina 15 poé
     > 100 Ton Pikeun dirundingkeun 

Sarat pamayaran:

TT LC D/A D/P

Supply Pangabisa:

4000 métrik Ton / Métrik Tér per Bulan

Swimming pool water treatment chemical Trichloroisocyanuric Acid tcca 90 chlorine tablets

图片9 副本副本
图片10 副本副本

Deskripsi:
Asam trichloroisocyanuric mangrupikeun salah sahiji produk séri asam disosianurat klorinat, anu disebut TCCA. Produk murni nyaéta kristal bodas bubuk-kawas, rada leyur dina cai, gampang leyur dina pangleyur organik, sarta kandungan klorin aktip nyaéta 2-3 kali leuwih luhur ti éta bubuk pemutihan. Asam trichloroisocyanuric mangrupikeun produk anyar bubuk pemutihan sareng sari pemutihan. Tilu limbah éta langkung handap tibatan sari pemutihan. Cai mibanda ciri sterilization tinggi na kakuatan pemutihan, waktos release lila klorin sadia dina cai, kaamanan sarta non-toksik.
spésifikasi:

test Cipondoh, Tangerang

test Standar

nami

Tcca 90 chlorine tablets

CAS

87-90-1

KODE HS

2933.6922.00

Klorin aktip%

≥90.0%

% Lembab

0.50% Max

Nilai PH (solusi 1%)

2.70-3.30

katingalian

Bubuk bodas, Granular, Tablet 

tablet 

1g 3g 5g 10g 20g 30g 50g 100g 150g 200g (tiasa ngaropéa nurutkeun sarat pamaké)

paket

Kantong anyaman plastik: 25kg / 50kg / 1000kgs 
     Drum plastik: 25kg/50kgs

barang

TCCA Multi-functional tablets

Effective chlorine content,% 

85-86(can be customized)

PH,1% aqueous solution 

2.7-3.3

CuSO4,%≥ 

2.5(can be customized)

AL2(SO4)3,%≥

2.5(can be customized)

aplikasi

Application and Feature of TCCA Chlorine Tablets
1: Solusi Of Kolam Renang Purifikasi
Solusi Disinfeksi pikeun Kolam Renang Profesional. Manglaku ka sadaya jinis kolam renang, disinfeksi cai sauna, khususna pikeun kolam renang umum, kolam renang kulawarga.
2: Solusi Disinfeksi Pikeun Sato Sato
Ladang hayam profésional, solusi disinfeksi peternakan peternakan, cocog pikeun sagala jinis pusat beternak ageung, sedeng sareng alit.
3: Rumah Sakit Disinfeksisolution
Solusi disinfeksi rumah sakit standarisasi profésional cocog pikeun sagala rupa lingkungan aplikasi disinfeksi, sacara efektif maéhan baktéri sareng ngahalangan inféksi baktéri.
4: Kotoran Perlakuan Sol Utions
Semi-Otomatis PET Botol Mesin Tiupan Botol Ngadamel Botol Mesin Mesin Botol Mesin Mesin Botol PET Mesin Pembuat Botol cocog pikeun ngahasilkeun peti plastik PET sareng botol dina sagala rupa.
5: Disinfection Sol Ution Offishpond Kualitas Cai
Pemurnian cai balong profésional sareng solusi disinfeksi, pencegahan efektif sareng pembunuhan baktéri patogén dina
cai, nyegah cai héjo, ganggang.
6: Solusi pemutihan
Asam trichloroisocyanuric dipaké dina pemutihan katun, hemp, wol, sintétik jeung serat dicampur dina industri percetakan jeung dyeing. Taya ruksakna serat, kinerja unggul.

Kauntungan parusahaan

Weifang JS chemical Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan dagang sareng pabrik kimia global anu kantor pusatna di KOTA WEIFANG, CHINA.
Kalayan prinsip perdagangan jujur ​​​​sareng meunang-meunang, jasa kualitas luhur sareng pangwangunan sustainable. Kami parantos ngadegkeun jangka panjang
sareng hubungan bisnis anu stabil sareng seueur perusahaan kimia anu kasohor di bumi sareng di luar negeri, sareng kéngingkeun dukungan sareng amanah anu hébat ti klien kami.
Pabrik milik sapinuhna urang aya di Binhai Ékonomi-Téhnologi Pangembangan Wewengkon (zona pangembangan ékonomi sareng téknologi nasional) Weifang.
 Ayeuna, pabrik ngagaduhan pabrik 2-étilantrakuinon tina 3000 ton / taun kalayan hak cipta intelektual mandiri, anu parantos ngahontal tingkat téknologi canggih di Cina. Salaku tambahan,
 Éta lengkep sareng pepelakan anu ngadukung, sapertos pabrik aluminium trichloride anhidrat 2,500 ton / taun, pabrik polialunium klorida 20 ton / taun, pabrik magnesium sulfat 000 ton / taun,
pabrik kalium sulfat 60 ton/taun jeung pabrik asam sulfat 000 ton/taun. Éta gaduh kamampuan R&D sareng desain profésional, kapasitas manufaktur anu terampil sareng sistem jasa saatos penjualan anu sampurna.
Weifang JS chemical Co., Ltd bakal salawasna taat kana filosofi operasi "Hayu Karyawan Senang, Hayu Klién Sukses, Nyumbang ka Masarakat", sarta nyadiakeun klien kalawan layanan kualitas luhur ku cara stabil sarta
produk kualitas luhur ongkos-éféktif jeung consultancy tim ahli luhur.

标题 -2 副本

Pakét & Pengiriman


标题 -1 副本

FAQ

Q1: Dupi anjeun produsén a?
A: Sumuhun, kami pabrik profésional saprak 1993, urang boga kualitas stabil sarta dipercaya jeung harga kalapa.
Q2: Naha anjeun nyayogikeun sampel gratis?
A: Leres, urang tiasa nyayogikeun conto gratis, ngan ukur anjeun kedah nutupan biaya pangiriman.
Q3: Nalika anjeun bakal pangiriman?
A: kami bakal pangiriman dina 15 poé gawé sanggeus narima prepayment Anjeun.
Q4: Kumaha kuring kedah mayar?
A: Kami nampi sagala jinis cara pamayaran. kayaning Alibaba Trade Assurance, T/T, L/C, West union, Paypal jsb.

 
panalungtikan