sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Perawatan Cai Kimia>Natrium Dichloroisocyanurate (SDIC)

https://www.junschem.com/upload/product/1617766940744905.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1617766939568741.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1617766940352832.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1617766940512468.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1618302730370959.jpg
Perawatan Cai Kolam Renang nadcc 56% 60% Sodium Dichloroisocyanurate (SDIC)
Perawatan Cai Kolam Renang nadcc 56% 60% Sodium Dichloroisocyanurate (SDIC)
Perawatan Cai Kolam Renang nadcc 56% 60% Sodium Dichloroisocyanurate (SDIC)
Perawatan Cai Kolam Renang nadcc 56% 60% Sodium Dichloroisocyanurate (SDIC)
Perawatan Cai Kolam Renang nadcc 56% 60% Sodium Dichloroisocyanurate (SDIC)

Perawatan Cai Kolam Renang nadcc 56% 60% Sodium Dichloroisocyanurate (SDIC)

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

JS

Number Model:

JS-05

sertifikasi:

SGS ISO

panalungtikan
produk Pedaran

Istilah bisnis produk

Kuantitas Orde minimum:

5 ton

harga:

USD 1000-1400/TON

Rincian bungkusan:

25kg / drum, 50kg / drum atawa bisa ngaropéa accoring kana sarat customer urang

Waktos pangiriman:

<100 Ton dina 15 poé
     > 100 Ton Pikeun dirundingkeun 

Sarat pamayaran:

TT LC D/A D/P

Supply Pangabisa:

4000 métrik Ton / Métrik Tér per Bulan

Sodium Dichloroisocyanurate (SDIC)

2 副本

Deskripsi:
Sodium Dichloroisocyanurate (SDIC or NaDCC) is a white grain with chlorine odor. It is a strong oxidant and chlorating agent, and also dissolves in water easily. In general, SDIC 56%/60%  is widely used as a disinfectant, biocide, detergent and industrial deodorant. And it also has a similar application with TCCA 90. Its mechanism of action is that it can release low concentrations of chlorine at a constant rate. As a leading manufacturer, we can provide high-quality SDIC powder/granules/tablets for you. 
spésifikasi:

test Cipondoh, Tangerang

Sodium Dichloroisocyanurate Anhydrous (SDIC)

Effective chlorine content,% ≥

60

56

PH, 1% aqueous solution

5.5-7.0

5.5-7.0

Unsolvable matter %≤

0.1

0.1

ukuran partikel

Granules (8-30mesh;20-60mesh); Tablets (20g; 5g;1g)

bungkusan

25kg/pp bag; 1000kg/pp bag; 25kg/plastic drum; 50kg/plastic drum; 50kg/fibre drum.

CAS No

2893-78-9

Kode HS

2933692910

Formula molekular

C3O3N3CL2Na

Beurat molekul

219.94

aplikasi

Application and Feature of SDIC
1: Solusi Of Kolam Renang Purifikasi
Solusi Disinfeksi pikeun Kolam Renang Profesional. Manglaku ka sadaya jinis kolam renang, disinfeksi cai sauna, khususna pikeun kolam renang umum, kolam renang kulawarga.
2: Solusi Disinfeksi Pikeun Sato Sato
Ladang hayam profésional, solusi disinfeksi peternakan peternakan, cocog pikeun sagala jinis pusat beternak ageung, sedeng sareng alit.
3: Rumah Sakit Disinfeksisolution
Solusi disinfeksi rumah sakit standarisasi profésional cocog pikeun sagala rupa lingkungan aplikasi disinfeksi, sacara efektif maéhan baktéri sareng ngahalangan inféksi baktéri.
4: Kotoran Perlakuan Sol Utions
Semi-Otomatis PET Botol Mesin Tiupan Botol Ngadamel Botol Mesin Mesin Botol Mesin Mesin Botol PET Mesin Pembuat Botol cocog pikeun ngahasilkeun peti plastik PET sareng botol dina sagala rupa.
5: Disinfection Sol Ution Offishpond Kualitas Cai
Pemurnian cai balong profésional sareng solusi disinfeksi, pencegahan efektif sareng pembunuhan baktéri patogén dina
cai, nyegah cai héjo, ganggang.
6: Solusi pemutihan
Asam trichloroisocyanuric dipaké dina pemutihan katun, hemp, wol, sintétik jeung serat dicampur dina industri percetakan jeung dyeing. Taya ruksakna serat, kinerja unggul.

Kauntungan parusahaan

1: Produsén profési saprak 1993.
2: téhnologi canggih jeung fasilitas, kontrol kualitas alus, sasmita béda pikeun widang aplikasi béda.
3: jasa OEM ka kavling pausahaan internasional badag.
4: Leuwih ti 20 taun experiecne di industri béda.
5: Langkung ti 10 insinyur pikeun panalungtikan produk sareng jasa saatos-diobral.
6: Produk kami geus diékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Afrika, Eropa, jsb.
7: Staf anu dilatih sareng berpengalaman pikeun ngajawab patarosan anjeun dina basa Inggris anu lancar.

标题 -1 副本

Pakét & Pengiriman

标题 -1 副本

FAQ

Q1: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
A: Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biayana bakal uih deui ka anjeun atanapi ngirangan pesenan anjeun ka hareup.
Q2: Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?
A: Anjeun tiasa kéngingkeun conto gratis pikeun sababaraha produk, anjeun ngan ukur kedah mayar biaya pengiriman atanapi ngatur kurir ka kami sareng nyandak conto. Anjeun tiasa ngirim kami spésifikasi produk anjeun sarta requests, urang bakal rancang produk nurutkeun pamundut anjeun.
Q3: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, kadali kualitas urang bakal ngurangan masalah kualitas ka deukeut enol. Lamun aya masalah kualitas nyata disababkeun ku kami, kami bakal ngirim Anjeun barang haratis pikeun ngagantian atawa ngabalikeun duit leungitna anjeun.

 
panalungtikan