sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Agén pangeringan>Manik Gél Silika

https://www.junschem.com/upload/product/1617334356850833.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1617334356678702.jpg
Bodas Silika Gél Manik Desiccant
Bodas Silika Gél Manik Desiccant

Bodas Silika Gél Manik Desiccant

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

JS

Number Model:

MJ-13

sertifikasi:

SGS ISO

panalungtikan
produk Pedaran

Istilah bisnis produk

Kuantitas Orde minimum:

1 ton

harga:

USD 1000-1200/TON

Rincian bungkusan:

25kg / kantong atawa bisa ngaropéa accoring kana sarat customer urang

Waktos pangiriman:

<100 Ton dina 10 poé
     > 100 Ton Pikeun dirundingkeun 

Sarat pamayaran:

TT LC D/A D/P

Supply Pangabisa:

6000 métrik Ton / Métrik Tér per Bulan

White Silica gel beads desiccant

62 jam

Deskripsi:
white tablet , it is first silica gel disccant for medicament and food. It is innocuity, oder free ,and safe. it has strong founction for drying and antisepsis.

spésifikasi:

barang

spésifikasi

Kapasitas adsorpsi(%) RH=100% ≥

70.0

Leungitna dina baking(%) ≤

5.0

kakuatan Tensile Mpa ≥

0.3

Logam (mg/kg) ≤

30

Arsén (mg/kg) ≤

3

Plumbum (mg/kg) ≤

10

Rupa-rupa:

图片9 副本副本

gél silika bodas

Size: 0.5-1.5mm,1-2mm,1-3mm,2-4mm,3-5mm,4-6mm

Tipe: Tipe B; Makro-pori

Bungkusan: 1g 2g 3g 5g 10g 30g 50g 100g 250g 1000g, 25kg

Wangun: tablet bodas, éta munggaran silika gél disccant pikeun

obat jeung kadaharan. Éta innocuity,

oder bébas, tur aman. eta boga fouction kuat pikeun drying na

antisepsis.

barang

spésifikasi

Kapasitas adsorpsi(%) RH=100% ≥

70.0

Leungitna dina baking(%) ≤

5.0

kakuatan Tensile Mpa ≥

0.3

Logam (mg/kg) ≤

30

Arsén (mg/kg) ≤

3

Plumbum (mg/kg) ≤

10

图片3 副本副本

Gél silika biru

Pamakéan: Utamana pikeun drying jeung nunjukkeun kalembaban tina precision

instrumen, ubar, bahan kimia bensin, bahan pangan, pakean,

kulit.

Size: 1-3mm,2-4mm,3-5mm,4-8mm

Paket: kantong sanyawa 25kg atanapi kendang 25kg, khusus

packing sakumaha sarat.

barangBulao Silika GélAjén hasikal

RH=20%8.0min8min
AdsorptionRH=35%13.0min13min
Kapasitas%RH=50%20.0min22min

RH=90%30.0min35min
Kaleungitan Rattler%10.0max10.0max
Rasio ukuran anu mumpuni% 96min 96min
Leungitna dina pemanasan%5.0max5.0max
warnaRH=20%biru atawa bulao lampuConfirm
RH=35%wungu atawa beureum wunguConfirm
RH=90%beureum beureumConfirm
图片4 副本副本

Orange Silica Gel

USE:Orange silica gel has a strong capacity of

nyerep Uap. Salila prosés nyerep

Uap, penampilan warna robah écés

dumasar kana

kapasitas higroskopis. Ku kituna mindeng disebut "indikator asor.

SIZE:1-3mm, 2-4mm, 2-5mm, 3-5mm, 4-8mm

PACKAGE:25KG/bag,500KG/bag, Plastic bag

barang

ORANGE SILICA GEL

Bulk Density(g/ml)

0.75

Speciic Surace Area(m2/g)

700

Average Pore Diameter(nm)

2.4

Pore Volume(ml/g)

0.32-0.39

Speciic Heat(KJ/kg.℃)

0.92

Thermal Conductivity (KJ/m.Hr.℃)

0.63

Regeneration Temperature(℃)

100 ~ 120

aplikasi

(1)it can be used for bottled medicines and foodstuffs. It is sure to keep the goods dry and prevent miscellaneous mildew growth
(2) it can be used as packing disccant and used it for moisture-proof.
(3)Silica gel for packing has many different packing sizes. It can be conveniently put into the packing of various articles( for example, instruments and gauges, electronical products, leathers, shoes, foodstuffs, medicines and householdelectric appliances, etc.) in order to keep the articles from damp, mildew or rust corrosion.

Kauntungan parusahaan

标题 -2 副本

Weifang JS chemical Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan dagang sareng pabrik kimia global anu kantor pusatna di KOTA WEIFANG, CHINA.
Kalayan prinsip perdagangan jujur ​​​​sareng meunang-meunang, jasa kualitas luhur sareng pangwangunan sustainable. Kami parantos ngadegkeun jangka panjang
sareng hubungan bisnis anu stabil sareng seueur perusahaan kimia anu kasohor di bumi sareng di luar negeri, sareng kéngingkeun dukungan sareng amanah anu hébat ti klien kami.

Pabrik milik sapinuhna urang aya di Binhai Ékonomi-Téhnologi Pangembangan Wewengkon (zona pangembangan ékonomi sareng téknologi nasional) Weifang.
 Ayeuna, pabrik ngagaduhan pabrik 2-étilantrakuinon tina 3000 ton / taun kalayan hak cipta intelektual mandiri, anu parantos ngahontal tingkat téknologi canggih di Cina. Salaku tambahan,
 Éta lengkep sareng pepelakan anu ngadukung, sapertos pabrik aluminium trichloride anhidrat 2,500 ton / taun, pabrik polialunium klorida 20 ton / taun, pabrik magnesium sulfat 000 ton / taun,
pabrik kalium sulfat 60 ton/taun jeung pabrik asam sulfat 000 ton/taun. Éta gaduh kamampuan R&D sareng desain profésional, kapasitas manufaktur anu terampil sareng sistem jasa saatos penjualan anu sampurna.
Weifang JS chemical Co., Ltd bakal salawasna taat kana filosofi operasi "Hayu Karyawan Senang, Hayu Klién Sukses, Nyumbang ka Masarakat", sarta nyadiakeun klien kalawan layanan kualitas luhur ku cara stabil sarta
produk kualitas luhur ongkos-éféktif jeung consultancy tim ahli luhur.

Pakét & Pengiriman

标题 -1 副本

FAQ

Q1: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
A: Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biayana bakal uih deui ka anjeun atanapi ngirangan pesenan anjeun ka hareup.
Q2: How to confirm the Product Quality before placing orders?Q3: When will you delivery?
A: we will delivery within 15 working days after received your prepayment.A: You can get free samples for some products,you only need to pay the shipping cost or arrange a courier to us and take the samples. You can send us your product specifications and requests,we will manufacture the products according to your requests.
Q3: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, kadali kualitas urang bakal ngurangan masalah kualitas ka deukeut enol. Lamun aya masalah kualitas nyata disababkeun ku kami, kami bakal ngirim Anjeun barang haratis pikeun ngagantian atawa ngabalikeun duit leungitna anjeun.

Q4: Nalika anjeun bakal pangiriman?
A: kami bakal pangiriman dina 15 poé gawé sanggeus narima prepayment Anjeun.

 
panalungtikan