sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Perawatan Cai Kimia>Polyaluminium Klorida (PAC)

https://www.junschem.com/upload/product/1617689730976901.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1617689730477206.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1617689729355741.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1618302747441378.jpg
Perawatan Harga Nginum Cai Perawatan Cai Koagulan Bahan Kimia 30% Polyaluminium Chloride PAC
Perawatan Harga Nginum Cai Perawatan Cai Koagulan Bahan Kimia 30% Polyaluminium Chloride PAC
Perawatan Harga Nginum Cai Perawatan Cai Koagulan Bahan Kimia 30% Polyaluminium Chloride PAC
Perawatan Harga Nginum Cai Perawatan Cai Koagulan Bahan Kimia 30% Polyaluminium Chloride PAC

Perawatan Harga Nginum Cai Perawatan Cai Koagulan Bahan Kimia 30% Polyaluminium Chloride PAC

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

JS

Number Model:

MJ-01/02

sertifikasi:

SGS ISO

panalungtikan
produk Pedaran

Istilah bisnis produk

Kuantitas Orde minimum:

1 ton

harga:

USD 280-320/TON

Rincian bungkusan:

20kg / kantong, 25kg / kantong, Ton kantong atawa bisa ngaropéa accoring kana sarat customer urang

Waktos pangiriman:

<100 Ton dina 10 poé
     > 100 Ton Pikeun dirundingkeun 

Sarat pamayaran:

TT LC D/A D/P

Supply Pangabisa:

6000 métrik Ton / Métrik Tér per Bulan

Factory price drinking Water treatment chemical coagulant  30% polyaluminium chloride  PAC

图片5 副本副本

Deskripsi:
Poli aluminium klorida (PAC) mangrupakeun tipe anyar coagulant polimér anorganik efisiensi tinggi, nganut téhnik manufaktur canggih tur bahan baku kualitas, némbongkeun fitur tina najis low, beurat molekul tinggi, sarta pangaruh coagulating unggul.

spésifikasi:

ngaran

Polyaluminium klorida

CAS No.

1327-41-9

Formula Molekul/MF

[AL2(OH)nCL6-n]m

EINECS No.

215-477-2

Kode HS

3824999999

AL2O3%

30%MIN

katingalian

Bubuk Konéng Lampu

Dasarna%

70-85

Nilai PH (1% larutan cai)

3.0-5.0

Cai teu larut

≤0.1

Salaku%

≤0.0005%

Pb%

≤0.003%

Cd%

≤0.0005%

Hg%

≤0.00002

Cr6+%

≤0.0005

panyimpenan

Stoied jero rohangan dina garing, ventilated, tempat tiis, jeung teu meunang baseuh

Aplikasi Poli Aluminium Klorida:
Poli Aluminium Klorida (PAC) tiasa dianggo salaku flocculant pikeun sagala jinis perawatan cai, cai nginum, cai limbah industri, cai limbah kota, kolam renang sareng industri kertas. Salian ti éta, éta ogé tiasa dianggo dina deodoran sareng antiperspirant. Dibandingkeun sareng koagulan sanés, produk ieu ngagaduhan kaunggulan ieu.
aplikasi 1.Wider, adaptasi cai hadé.
2.Quickly bentukna gelembung alum badag, sarta kalawan présipitasi alus.
3.Better adaptasi kana nilai PH (5-9), sarta saeutik nyirorot rentang nilai PH na alkalinity cai sanggeus perlakuan.
4.Keeping pangaruh présipitasi stabil dina suhu cai handap.
Alkalization 5.Higher ti uyah aluminium sejen tur uyah beusi, sarta saeutik erosi mun equipments.
Rupa-rupa PAC:
Salaku produsén profésional & éksportir di Cina saprak 1993. produksi taunan ngawengku 30000 ton cai nginum kelas Pac jeung 40000 ton cai industri kelas Pac. Sajauh, produk kami geus diékspor ka Indonesia, Thailand, Vietnam, Malaysia, Iran, Singapura, Ékuador, Chili, Brazil, Uruguay jsb.
Urang utamana nyadiakeun genep jenis PAC kimia perlakuan cai, aranjeunna PAC MJ-01, PAC MJ-02, PAC MJ-03 & MJ-PAC-S (Drinking Water Grade) & PAC MJ-04, PAC MJ-05 (Industrial). Kelas cai).

图片11 副本副本


Barang PAC MJ-01

Penampilan bubuk konéng lampu

AL2O3% ≥29

Dasarna% 70-85

nilai PH (1% leyuran cai) 3.5-5.0

Cai teu leyur% ≤0.1



Barang PAC MJ-02

Penampilan bubuk konéng lampu

AL2O3% ≥30

Dasarna% 70-85

nilai PH (1% leyuran cai) 3.5-5.0

Cai teu leyur% ≤0.1
图片11 副本副本

6 副本

Barang PAC MJ-03

Penampilan bubuk bodas

AL2O3% ≥30

Dasarna% 40-60

nilai PH (1% leyuran cai) 3.5-5.0

Cai teu larut


Item PAC-S

Penampilan bubuk konéng lampu

AL2O3% ≥30

Dasarna% 40-60

nilai PH (1% leyuran cai) 3.5-5.0

Cai teu leyur% ≤0.1
7 副本

8 副本


Barang PAC MJ-04

Penampilan bubuk konéng

AL2O3% ≥28

Dasarna% 50-90

nilai PH (1% leyuran cai) 3.5-5.0

Cai teu leyur% ≤1.5


Item MJ-05

Penampilan bubuk coklat

AL2O3% ≥26%

Dasarna% 40-100

nilai PH (1% leyuran cai) 3.5-5.0

Cai teu leyur% ≤1.5
9 副本


Kauntungan parusahaan

Weifang JS chemical Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan dagang sareng pabrik kimia global anu kantor pusatna di KOTA WEIFANG, CHINA.
Kalayan prinsip perdagangan jujur ​​​​sareng meunang-meunang, jasa kualitas luhur sareng pangwangunan sustainable. Kami parantos ngadegkeun jangka panjang
sareng hubungan bisnis anu stabil sareng seueur perusahaan kimia anu kasohor di bumi sareng di luar negeri, sareng kéngingkeun dukungan sareng amanah anu hébat ti klien kami.
Pabrik milik sapinuhna urang aya di Binhai Ékonomi-Téhnologi Pangembangan Wewengkon (zona pangembangan ékonomi sareng téknologi nasional) Weifang.
 Ayeuna, pabrik ngagaduhan pabrik 2-étilantrakuinon tina 3000 ton / taun kalayan hak cipta intelektual mandiri, anu parantos ngahontal tingkat téknologi canggih di Cina. Salaku tambahan,
 Éta lengkep sareng pepelakan anu ngadukung, sapertos pabrik aluminium trichloride anhidrat 2,500 ton / taun, pabrik polialunium klorida 20 ton / taun, pabrik magnesium sulfat 000 ton / taun,
pabrik kalium sulfat 60 ton/taun jeung pabrik asam sulfat 000 ton/taun. Éta gaduh kamampuan R&D sareng desain profésional, kapasitas manufaktur anu terampil sareng sistem jasa saatos penjualan anu sampurna.
Weifang JS chemical Co., Ltd bakal salawasna taat kana filosofi operasi "Hayu Karyawan Senang, Hayu Klién Sukses, Nyumbang ka Masarakat", sarta nyadiakeun klien kalawan layanan kualitas luhur ku cara stabil sarta
produk kualitas luhur ongkos-éféktif jeung consultancy tim ahli luhur.

标题 -2 副本

Pakét & Pengiriman

标题 -1 副本

FAQ

Q1: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
A: Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biayana bakal uih deui ka anjeun atanapi ngirangan pesenan anjeun ka hareup.
Q2: Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?
A: Anjeun tiasa kéngingkeun conto gratis pikeun sababaraha produk, anjeun ngan ukur kedah mayar biaya pengiriman atanapi ngatur kurir ka kami sareng nyandak conto. Anjeun tiasa ngirim kami spésifikasi produk anjeun sarta requests, urang bakal rancang produk nurutkeun pamundut anjeun.
Q3: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, kadali kualitas urang bakal ngurangan masalah kualitas ka deukeut enol. Lamun aya masalah kualitas nyata disababkeun ku kami, kami bakal ngirim Anjeun barang haratis pikeun ngagantian atawa ngabalikeun duit leungitna anjeun.

 
panalungtikan