sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Kimia Dasar>Anhidrida Phthalic

https://www.junschem.com/upload/product/1617677881506925.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1617677881770173.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1617677880621431.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1618303180645480.jpg
Serpihan Bodas Dipaké Pikeun Industri Cét 85-44-9 Phthalic Anhydride PA
Serpihan Bodas Dipaké Pikeun Industri Cét 85-44-9 Phthalic Anhydride PA
Serpihan Bodas Dipaké Pikeun Industri Cét 85-44-9 Phthalic Anhydride PA
Serpihan Bodas Dipaké Pikeun Industri Cét 85-44-9 Phthalic Anhydride PA

Serpihan Bodas Dipaké Pikeun Industri Cét 85-44-9 Phthalic Anhydride PA

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

JS

Number Model:

JS-08

sertifikasi:

SGS ISO

panalungtikan
produk Pedaran

Istilah bisnis produk

Kuantitas Orde minimum:

1 ton

harga:

USD 700-1000/TON

Rincian bungkusan:

25kg / kantong, 500kg / kantong atawa bisa ngaropéa accoring kana sarat customer urang

Waktos pangiriman:

<50 Ton dina 10 poé
     > 50 Ton Pikeun dirundingkeun 

Sarat pamayaran:

TT LC D/A D/P

Supply Pangabisa:

6000 métrik Ton / Métrik Tér per Bulan

图片3 副本副本
Phthalic anhidrida
Phthalic anhydride nyaéta sanyawa organik kalayan rumus C6H4(CO)2O. Éta mangrupikeun anhidrida asam phthalic. Padet teu warnaan ieu mangrupikeun bahan kimia industri anu penting, khususna pikeun produksi plastik skala ageung pikeun plastik.
Phthalic anhydride mangrupa zat perantara kimiawi penting dina industri plastik nu diturunkeun loba éster phthalate nu fungsina salaku plasticizers dina résin sintétik. Phthalic anhydride sorangan dipaké salaku monomér pikeun résin sintétik kayaning
glyptal, resin alkid, dan resin poliéster.

spésifikasi:

PHTALIC ANHYDRIDE (N-Based)

katingalian

Kristal anu bentukna flake bodas

Fused chroma (Chroma No.)

≤20

Kroma stabilitas termal (Chroma No.)

≤50

 Kroma asam sulfat (Chroma No.)

≤60

Titik kristalisasi ℃

130.5

Kamurnian /%

≥99.50

Asam bébas (fraksi massa)%

≤0.20

Asam bénzoat%

≤0.05

PHTALIC ANHYDRIDE (Dumasar Sapi)

katingalian

≤20

Kroma ngahiji (Chroma No.)

≤50

Kroma stabilitas termal (Chroma No.)

≤60

Kroma asam sulfat (Chroma No.)

≥130.5

Titik kristalisasi ℃

≥99.50

Kamurnian/%

≤0.10

Asam bébas (fraksi massa)%

≤0.05

Asam bénzoat%

≤0.015

aplikasi

Ayeuna, phthalic anhydride loba dipaké dina industri kimia, ubar, éléktronika, tatanén, cet, industri kimia rupa jeung séktor industri lianna.
Cina urang bénzéna anhidrida utamana dipaké dina produksi asam phthalic lipid plasticizer, bénzéna anhidrida alus akun pikeun ngeunaan 60% tina total konsumsi bénzéna anhidrida, dyes jeung cét akun pikeun 25%, résin teu jenuh jeung produk séjén akun pikeun ngeunaan 15%.
Phenylanhydride mangrupa bahan baku kimia organik penting, utamana dipaké dina produksi plasticizers plastik, résin alkyd, dyes, résin teu jenuh jeung sababaraha obat jeung péstisida.

Kauntungan parusahaan

Weifang JS chemical Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan dagang sareng pabrik kimia global anu kantor pusatna di KOTA WEIFANG, CHINA.
Kalayan prinsip perdagangan jujur ​​​​sareng meunang-meunang, jasa kualitas luhur sareng pangwangunan sustainable. Kami parantos ngadegkeun jangka panjang
sareng hubungan bisnis anu stabil sareng seueur perusahaan kimia anu kasohor di bumi sareng di luar negeri, sareng kéngingkeun dukungan sareng amanah anu hébat ti klien kami.
Pabrik milik sapinuhna urang aya di Binhai Ékonomi-Téhnologi Pangembangan Wewengkon (zona pangembangan ékonomi sareng téknologi nasional) Weifang.
 Ayeuna, pabrik ngagaduhan pabrik 2-étilantrakuinon tina 3000 ton / taun kalayan hak cipta intelektual mandiri, anu parantos ngahontal tingkat téknologi canggih di Cina. Salaku tambahan,
 Éta lengkep sareng pepelakan anu ngadukung, sapertos pabrik aluminium trichloride anhidrat 2,500 ton / taun, pabrik polialunium klorida 20 ton / taun, pabrik magnesium sulfat 000 ton / taun,
pabrik kalium sulfat 60 ton/taun jeung pabrik asam sulfat 000 ton/taun. Éta gaduh kamampuan R&D sareng desain profésional, kapasitas manufaktur anu terampil sareng sistem jasa saatos penjualan anu sampurna.
Weifang JS chemical Co., Ltd bakal salawasna taat kana filosofi operasi "Hayu Karyawan Senang, Hayu Klién Sukses, Nyumbang ka Masarakat", sarta nyadiakeun klien kalawan layanan kualitas luhur ku cara stabil sarta
produk kualitas luhur ongkos-éféktif jeung consultancy tim ahli luhur.

标题 -2 副本

Pakét & Pengiriman

Nyalin

FAQ

Q1: Nalika anjeun bakal pangiriman?
A: kami bakal pangiriman dina 15 poé gawé sanggeus narima prepayment Anjeun.
Q2: Kumaha kuring kedah mayar?
A: Kami nampi sagala jinis cara pamayaran. kayaning Alibaba Trade Assurance, T/T, L/C, West union, Paypal jsb.
Q3: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
A: Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biayana bakal uih deui ka anjeun atanapi ngirangan pesenan anjeun ka hareup.
Q4: Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?
A: Anjeun tiasa kéngingkeun conto gratis pikeun sababaraha produk, anjeun ngan ukur kedah mayar biaya pengiriman atanapi ngatur kurir ka kami sareng nyandak conto. Anjeun tiasa ngirim kami spésifikasi produk anjeun sarta requests, urang bakal rancang produk nurutkeun pamundut anjeun.

 
panalungtikan