sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Konsumén Iran nganjang ka pabrik

Waktos: 2017-04-21 Hit: 150

On April 21, 2017, customer Iran, dibiruyungan manajer ti Departemen Usaha Internasional, Tan Jian, dilongok pabrik urang. Dua sisi kungsi sawala cordial tur ramah dina gawé babarengan purchasing produk parusahaan urang. Lajeng tamu dilongok pabrik jeung masihan evaluasi pangluhurna.