sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Kimia Dasar>bubuk melamin

https://www.junschem.com/upload/product/1617674386536497.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1617674386920054.jpg
CAS 108-78-1 Tripolycyanamide 99.8% Bubuk Melamin Bodas Kanggo Bahan Kimia Pelat
CAS 108-78-1 Tripolycyanamide 99.8% Bubuk Melamin Bodas Kanggo Bahan Kimia Pelat

CAS 108-78-1 Tripolycyanamide 99.8% Bubuk Melamin Bodas Kanggo Bahan Kimia Pelat

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

JS

Number Model:

JS-07

sertifikasi:

SGS ISO

panalungtikan
produk Pedaran

Istilah bisnis produk

Kuantitas Orde minimum:

1 ton

harga:

USD 980-1200/TON

Rincian bungkusan:

25kg / kantong atawa bisa ngaropéa accoring kana sarat customer urang

Waktos pangiriman:

<100 Ton dina 10 poé
     > 100 Ton Pikeun dirundingkeun 

Sarat pamayaran:

TT LC D/A D/P

Supply Pangabisa:

6000 métrik Ton / Métrik Tér per Bulan

图片1 副本副本

bubuk melamin

Melamin mangrupa sanyawa organik nu bisa digabungkeun

kalawan formaldehida pikeun nyieun résin melamin, nu ogé

cai, panas & arc tahan jeung caang. Ogé bisa dipaké dina

laminates hiasan sareng napel kai, aminoplastik,

agén napel, coatings sarta dipaké salaku reinforcing kertas

agén, bantu tekstil, retardants seuneu, semén

agén pangurangan cai sareng agén nahan kulit jsb.

spésifikasi:

barang

spésifikasi

CAS No.

108-78-1

Ngaran séjén

Tripolycyanamide

MF

C3H6N6

EINECS No.

203-615-4

purity

99.8% mnt

katingalian

bubuk bodas

kode HS

2933610000

pak-pakan

25 kg/500 kg/1000 kg/tas

PH

7.5-9.5

Eusi lebu

0.03% Max

Eusi Cai

0.1

aplikasi

Melamin utamana dipaké pikeun Kai, Plastik, Parper, Pantetile, lte, etetonicet ...
Ogé bisa dipaké dina laminates hiasan, aminoplastics, agén napel, coatings sarta dipaké salaku agén kertas reinforcing, auxiliaries tékstil, semén agén pangurangan cai sarta agén panahan kulit.

Kauntungan parusahaan

Weifang JS chemical Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan dagang sareng pabrik kimia global anu kantor pusatna di KOTA WEIFANG, CHINA.
Kalayan prinsip perdagangan jujur ​​​​sareng meunang-meunang, jasa kualitas luhur sareng pangwangunan sustainable. Kami parantos ngadegkeun jangka panjang
sareng hubungan bisnis anu stabil sareng seueur perusahaan kimia anu kasohor di bumi sareng di luar negeri, sareng kéngingkeun dukungan sareng amanah anu hébat ti klien kami.
Pabrik milik sapinuhna urang aya di Binhai Ékonomi-Téhnologi Pangembangan Wewengkon (zona pangembangan ékonomi sareng téknologi nasional) Weifang.
 Ayeuna, pabrik ngagaduhan pabrik 2-étilantrakuinon tina 3000 ton / taun kalayan hak cipta intelektual mandiri, anu parantos ngahontal tingkat téknologi canggih di Cina. Salaku tambahan,
 Éta lengkep sareng pepelakan anu ngadukung, sapertos pabrik aluminium trichloride anhidrat 2,500 ton / taun, pabrik polialunium klorida 20 ton / taun, pabrik magnesium sulfat 000 ton / taun,
pabrik kalium sulfat 60 ton/taun jeung pabrik asam sulfat 000 ton/taun. Éta gaduh kamampuan R&D sareng desain profésional, kapasitas manufaktur anu terampil sareng sistem jasa saatos penjualan anu sampurna.
Weifang JS chemical Co., Ltd bakal salawasna taat kana filosofi operasi "Hayu Karyawan Senang, Hayu Klién Sukses, Nyumbang ka Masarakat", sarta nyadiakeun klien kalawan layanan kualitas luhur ku cara stabil sarta
produk kualitas luhur ongkos-éféktif jeung consultancy tim ahli luhur.

标题 -2 副本

Pakét & Pengiriman

标题 -1 副本

FAQ

Q1: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
A: Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biayana bakal uih deui ka anjeun atanapi ngirangan pesenan anjeun ka hareup.
Q2: Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?
A: Anjeun tiasa kéngingkeun conto gratis pikeun sababaraha produk, anjeun ngan ukur kedah mayar biaya pengiriman atanapi ngatur kurir ka kami sareng nyandak conto. Anjeun tiasa ngirim kami spésifikasi produk anjeun sarta requests, urang bakal rancang produk nurutkeun pamundut anjeun.
Q3: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, kadali kualitas urang bakal ngurangan masalah kualitas ka deukeut enol. Lamun aya masalah kualitas nyata disababkeun ku kami, kami bakal ngirim Anjeun barang haratis pikeun ngagantian atawa ngabalikeun duit leungitna anjeun.

 
panalungtikan