sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Bahan Kimia Pupuk>Magnesium Sulfat Heptahydrate

https://www.junschem.com/upload/product/1618208805526703.jpg
Pabrikan 1-3 MM Magnesium Sulphate Heptahydrate Magnesium Sulphate

Pabrikan 1-3 MM Magnesium Sulphate Heptahydrate Magnesium Sulphate

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

JS

Number Model:

JS-10

sertifikasi:

SGS ISO

panalungtikan
produk Pedaran

Istilah bisnis produk

Kuantitas Orde minimum:

1 ton

harga:

USD 70-150/TON

Rincian bungkusan:

 25kg / kantong atawa bisa ngaropéa accoring kana sarat customer urang

Waktos pangiriman:

<100 Ton dina 10 poé
     > 100 Ton Pikeun dirundingkeun 

Sarat pamayaran:

TT LC D/A D/P

Supply Pangabisa:

10000 métrik Ton / Métrik Tér per Bulan

1-3 MM magnésium sulfat héptahydrate magnésium sulfat

1-3mm2 副本

Deskripsi:
Mgso4 Magnésium nyaéta unsur puseur klorofil, fotosintés moal bisa lumangsung tanpa eta. Éta mangrupikeun agén ngaktifkeun seueur énzim, sapertos tiasa ngamajukeun métabolisme karohidrat, sintésis asam nukléat, konvérsi fosfat, jsb.
Éta kalebet dina sintésis protéin salaku unsur protéin multi-inti, éta mangrupikeun médium pangiriman gén salaku bagian tina komposisi gén.

spésifikasi:

barang

spésifikasi

katingalian

Kristal bodas

Uji %min

98% 99% 99.5% mnt 

MgSO4% mnt

48.50

MgO% mnt

16.0

Mg% min

9.80

PH(5% Solusi)

5.0-9.2

ukuran parsial 

1-3mm

aplikasi

1: Magnésium sulfat pikeun tatanén
Semi-Otomatis Pet Botol Blowing Mesin Botol Nyiptakeun Mesin Botol Mesin Mesin Botol Nyusun Mesin cocog pikeun
ngahasilkeun peti plastik PET sareng botol dina sagala rupa.
2: Magnésium sulfat pikeun stock raising
Magnésium biasana Fértilisasi diantara cinyusu awal jeung ahir taun, nepi ka jukut bisa nyadiakeun magnésium nyukupan, éta ogé bisa ditambahkeun dina feed jeung cai nginum pikeun minuhan paménta tumuwuh tina sebum sapi susu, dina raraga ngaronjatkeun kualitas jeung: kuantitas susu sapi
3: Magnésium sulfat pikeun kahirupan sapopoe
Bisa mandi di suku atawa ku nambahkeun jumlah luyu solusi magnésium sulfat ngusap kaluar suku atlet urang, nulungan stiffness otot, ilangna gancang kacapean, bari kulit jadi lemes.
Éta ngabantosan ngirangan rambut berminyak ku cara nambihan jumlah magnesium sulfat anu pas dina sampo, sareng rambut anjeun janten lentur. Éta tiasa dianggo salaku salju buatan pikeun grup drama syuting.

Kauntungan parusahaan

Weifang JS chemical Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan dagang sareng pabrik kimia global anu kantor pusatna di KOTA WEIFANG, CHINA.
Kalayan prinsip perdagangan jujur ​​​​sareng meunang-meunang, jasa kualitas luhur sareng pangwangunan sustainable. Kami parantos ngadegkeun jangka panjang
sareng hubungan bisnis anu stabil sareng seueur perusahaan kimia anu kasohor di bumi sareng di luar negeri, sareng kéngingkeun dukungan sareng amanah anu hébat ti klien kami.

Pabrik milik sapinuhna urang aya di Binhai Ékonomi-Téhnologi Pangembangan Wewengkon (zona pangembangan ékonomi sareng téknologi nasional) Weifang.
 Ayeuna, pabrik ngagaduhan pabrik 2-étilantrakuinon tina 3000 ton / taun kalayan hak cipta intelektual mandiri, anu parantos ngahontal tingkat téknologi canggih di Cina. Salaku tambahan,
 Éta lengkep sareng pepelakan anu ngadukung, sapertos pabrik aluminium trichloride anhidrat 2,500 ton / taun, pabrik polialunium klorida 20 ton / taun, pabrik magnesium sulfat 000 ton / taun,
pabrik kalium sulfat 60 ton/taun jeung pabrik asam sulfat 000 ton/taun. Éta gaduh kamampuan R&D sareng desain profésional, kapasitas manufaktur anu terampil sareng sistem jasa saatos penjualan anu sampurna.
Weifang JS chemical Co., Ltd bakal salawasna taat kana filosofi operasi "Hayu Karyawan Senang, Hayu Klién Sukses, Nyumbang ka Masarakat", sarta nyadiakeun klien kalawan layanan kualitas luhur ku cara stabil sarta
produk kualitas luhur ongkos-éféktif jeung consultancy tim ahli luhur.

标题 -2 副本

Pakét & Pengiriman

标题 -1 副本

FAQ

Q1: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
A: Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biayana bakal uih deui ka anjeun atanapi ngirangan pesenan anjeun ka hareup.
Q2: Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?
A: Anjeun tiasa kéngingkeun conto gratis pikeun sababaraha produk, anjeun ngan ukur kedah mayar biaya pengiriman atanapi ngatur kurir ka kami sareng nyandak conto. Anjeun tiasa ngirim kami spésifikasi produk anjeun sarta requests, urang bakal rancang produk nurutkeun pamundut anjeun.
Q3: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, kadali kualitas urang bakal ngurangan masalah kualitas ka deukeut enol. Lamun aya masalah kualitas nyata disababkeun ku kami, kami bakal ngirim Anjeun barang haratis pikeun ngagantian atawa ngabalikeun duit leungitna anjeun.

 
panalungtikan