sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Agén pangeringan>Kalsium Chloride

https://www.junschem.com/upload/product/1616811139222747.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1616811139649138.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1616811140762368.jpg
Pabrik Langsung Jual 94% -97% Kalsium Klorida Anhidrat Granular Prill Bubuk
Pabrik Langsung Jual 94% -97% Kalsium Klorida Anhidrat Granular Prill Bubuk
Pabrik Langsung Jual 94% -97% Kalsium Klorida Anhidrat Granular Prill Bubuk

Pabrik Langsung Jual 94% -97% Kalsium Klorida Anhidrat Granular Prill Bubuk

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

JS

Number Model:

JS-15

sertifikasi:

SGS ISO

panalungtikan
produk Pedaran

Istilah bisnis produk

Kuantitas Orde minimum:

1 ton

harga:

USD 100-180/TON

Rincian bungkusan:

25kg / kantong atawa bisa ngaropéa accoring kana sarat customer urang

Waktos pangiriman:

<100 Ton dina 10 poé
     > 100 Ton Pikeun dirundingkeun 

Sarat pamayaran:

TT LC D/A D/P

Supply Pangabisa:

6000 métrik Ton / Métrik Tér per Bulan

Calcium chloride  Anhydrous

Calcium chloride is an inorganic salt, solid calcium chloride is a white crystal that can be divided into the sheet according to the shape of different granular and powdered, granular, ball, at the same time, due to the different calcium chloride crystallization water contained normally and solid calcium chloride can be divided into two calcium chloride anhydrous calcium chloride and water. Due to the high solubility, high inherent in calcium chloride solution heat, strong moisture absorption, low temperature aqueous solution is not easy to freeze the unique physical properties, such as to make it in such as winter melts the ice and snow, road dust, oil drilling, moisture absorption has a wide range of uses.

spésifikasi:

barang

Calcium Chloride Dihydrate

Calcium Chloride Anhydrous

CAS

10035-04-8

10043-52-4

Chemical Formula

CaCl2.2H2O

CaCl2

Purity as CaCl2

74% mnt.

94% mnt.

Alkalinity as Ca(OH)2

0.2%max.

0.25%max.

Total Alkali Chloride (as NaCl)

5.0%max.

5.0%max.

Water Insoluble

0.15%max.

0.25% max.

Fe

0.006%max.

0.006%max.

PH

7.5-11.0

Total Magnesium (as MgCl2)

0.5%max.

Sulfate(as CaSO4)

0.05%max.

katingalian

White flake,powder,granule,pellet

White powder,pellet

Standard Packaging

25kgs/1000kgs woven bags with PE liner inside 
     or according to customer's request.

图片1 副本副本 副本副本

Calcium Chloride Anhydrous 94%-96% Pellet/Prills

Product Nane: Calcium Chloride 94% min

Class:calcium chloride anhydrous Chemical

Formula:CaCl2 Cas No.:10043-52-4


Calcium Chloride 94%Min Powder

Product Nane: Calcium Chloride 94% min

Class:calcium chloride anhydrous

Chemical Formula:CaCl2

No Cas: 10043-52-4
图片2 副本副本 副本副本


aplikasi

1.Jalan, jalan tol, tempat parkir, bandara, lapangan golf, jsb.
2.Oil pangeboran, cairan pangeboran, cairan parantosan;
3.Petrochemical dehydrating cairan;
4.Eliminate lebu tina jalan jeung wewengkon pertambangan;
5.Early kakuatan industri konstruksi, ngaronjatkeun kakuatan beton sarta agén curing tina cet;
6.Used salaku desiccant pikeun Uap-buktina; Médium drying gas jeung cair dina prosés;
7.Latex koagulan dina industri karét;
8.As agén klorinasi jeung aditif dina industri metalurgi ferrous;
9.As aditif jeung runtah kertas deinking agén dina industri papermaking;
Dina industri kimia, koagulan natrium alginat dianggo salaku bahan baku bahan kimia anorganik sareng agén panyabutan akar sulfat.
Industri 11.Refrigeration dipaké pikeun média siklus refrigeration;
12.Used dina kadali gandum, apel, kol jeung decaying séjén sarta pengawet dahareun;
13.Used dina ngalelep jeung percetakan jeung industri dyeing.
14.Food aditif kalsium klorida bisa dipaké salaku penstabil, coagulant, fortifier nutritive, agén thickening jeung saterusna


Kauntungan parusahaan

标题 -1 副本

Weifang JS chemical Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan dagang sareng pabrik kimia global anu kantor pusatna di KOTA WEIFANG, CHINA.
Kalayan prinsip perdagangan jujur ​​​​sareng meunang-meunang, jasa kualitas luhur sareng pangwangunan sustainable. Kami parantos ngadegkeun jangka panjang
sareng hubungan bisnis anu stabil sareng seueur perusahaan kimia anu kasohor di bumi sareng di luar negeri, sareng kéngingkeun dukungan sareng amanah anu hébat ti klien kami.
Pabrik milik sapinuhna urang aya di Binhai Ékonomi-Téhnologi Pangembangan Wewengkon (zona pangembangan ékonomi sareng téknologi nasional) Weifang.
 Ayeuna, pabrik ngagaduhan pabrik 2-étilantrakuinon tina 3000 ton / taun kalayan hak cipta intelektual mandiri, anu parantos ngahontal tingkat téknologi canggih di Cina. Salaku tambahan,
 Éta lengkep sareng pepelakan anu ngadukung, sapertos pabrik aluminium trichloride anhidrat 2,500 ton / taun, pabrik polialunium klorida 20 ton / taun, pabrik magnesium sulfat 000 ton / taun,
pabrik kalium sulfat 60 ton/taun jeung pabrik asam sulfat 000 ton/taun. Éta gaduh kamampuan R&D sareng desain profésional, kapasitas manufaktur anu terampil sareng sistem jasa saatos penjualan anu sampurna.
Weifang JS chemical Co., Ltd bakal salawasna taat kana filosofi operasi "Hayu Karyawan Senang, Hayu Klién Sukses, Nyumbang ka Masarakat", sarta nyadiakeun klien kalawan layanan kualitas luhur ku cara stabil sarta
produk kualitas luhur ongkos-éféktif jeung consultancy tim ahli luhur.

Pakét & Pengiriman


标题 -1 副本

FAQ

Q1: Kumaha carana abdi tiasa sampel?

A: Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biayana bakal aya

balik deui ka anjeun atanapi ngirangan pesenan anjeun ka hareup.

Q2: Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?

A:You can get free samples for some products,you only need to pay the shipping cost or

arrange a courier to us and take the samples. You can send us your product specifications and

requests,we will manufacture the products according to your requests.

Q3: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?

A:First of all, our quality control will reduce the quality problem to near zero. If there is a real

quality problem caused by us, we will send you free goods for replacement or refund your loss.

 
panalungtikan