sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Kimia Dasar>Aluminium Klorida Anhidrat

https://www.junschem.com/upload/product/1617672887133451.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1617672887982381.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1617672887249962.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1617672887394672.jpg
Harga Pabrik CAS 7446-70-0 Aluminium Klorida Anhidrat Alcl3
Harga Pabrik CAS 7446-70-0 Aluminium Klorida Anhidrat Alcl3
Harga Pabrik CAS 7446-70-0 Aluminium Klorida Anhidrat Alcl3
Harga Pabrik CAS 7446-70-0 Aluminium Klorida Anhidrat Alcl3

Harga Pabrik CAS 7446-70-0 Aluminium Klorida Anhidrat Alcl3

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

JS

Number Model:

JS-16

sertifikasi:

SGS ISO

panalungtikan
produk Pedaran

Istilah bisnis produk

Kuantitas Orde minimum:

1 ton

harga:

USD 850-1000/TON

Rincian bungkusan:

50KG/drum or can be customized accoring to customer's requirement

Waktos pangiriman:

<50 Ton dina 10 poé
     > 50 Ton Pikeun dirundingkeun 

Sarat pamayaran:

TT LC D/A D/P

Supply Pangabisa:

2000 métrik Ton / Métrik Tér per Bulan

Aluminium chloride anhydrous alcl3
ANHYDROUS ALUMINIUM CHLORIDE Used as a catalyst in organic synthesis, such as medicine, dyes, spices, LCD, flame retardant, petroleum cracking, synthetic rubber, and water treatment and other industries. Used in the manufacture of pesticide, organic aluminum compound, also used in synthesis of metal smelting, lubricating oil, food grade products used as leavening agent, flocculant and pectin.

spésifikasi:

test Cipondoh, Tangerang

SPEC

katingalian

Yellow or pale yellow, slightly gray granular or powde

AlCl3 w/% ≥

99.2

Fe ( FeCl3 )w/% ≤

0.04

Water insolublesw/ % ≤

0.05

Heavy matel (Pb )w/ % ≤

0.006

Free aluminum w/ % ≤

0.010

aplikasi

As catalysts for organic synthesis, such as petroleum cracking, synthetic dyes, synthetic rubber, synthetic detergents, medicines, spices, etc. It is used to produce pesticides, organic aluminium compounds, catalysts for phthalocyanine organic pigments and catalysts for ethylbenzene production. It is also used in metal smelting and lubricating oil synthesis. Food-grade products are used as anti-tarnish agents such as bulking agents, sake and flocculants of pectin.

Kauntungan parusahaan

1: Produsén profési saprak 1993.
2: téhnologi canggih jeung fasilitas, kontrol kualitas alus, sasmita béda pikeun widang aplikasi béda.
3: jasa OEM ka kavling pausahaan internasional badag.
4: Leuwih ti 20 taun experiecne di industri béda.
5: Langkung ti 10 insinyur pikeun panalungtikan produk sareng jasa saatos-diobral.
6: Langkung ti 5000 ton produksi per sataun.
7: Staf anu dilatih sareng berpengalaman pikeun ngajawab patarosan anjeun dina basa Inggris anu lancar.

标题 -1 副本

Pakét & Pengiriman

标题 -1 副本

FAQ

Q1: Dupi anjeun produsén a?
A: Sumuhun, kami pabrik profésional saprak 1993, urang boga kualitas stabil sarta dipercaya jeung harga kalapa.
Q2: Naha anjeun nyayogikeun sampel gratis?
A: Leres, urang tiasa nyayogikeun conto gratis, ngan ukur anjeun kedah nutupan biaya pangiriman.
Q3: Nalika anjeun bakal pangiriman?
A: kami bakal pangiriman dina 15 poé gawé sanggeus narima prepayment Anjeun.
Q4: Kumaha kuring kedah mayar?
A: Kami nampi sagala jinis cara pamayaran. kayaning Alibaba Trade Assurance, T/T, L/C, West union, Paypal jsb.

 
panalungtikan