sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Agén pangeringan>Alumina anu diaktipkeun

https://www.junschem.com/upload/product/1616809740152126.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1616809740901036.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1616809740630529.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1616809742382824.jpg
Panas diobral Uap Desiccant Drying Agen Diaktipkeun Alumina desiccant
Panas diobral Uap Desiccant Drying Agen Diaktipkeun Alumina desiccant
Panas diobral Uap Desiccant Drying Agen Diaktipkeun Alumina desiccant
Panas diobral Uap Desiccant Drying Agen Diaktipkeun Alumina desiccant

Panas diobral Uap Desiccant Drying Agen Diaktipkeun Alumina desiccant

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

JS

Number Model:

JS-16

sertifikasi:

SGS ISO

panalungtikan
produk Pedaran

Istilah bisnis produk

Kuantitas Orde minimum:

1 ton

harga:

USD 750-1300/TON

Rincian bungkusan:

25kg / kantong atawa bisa ngaropéa accoring kana sarat customer urang

Waktos pangiriman:

<100 Ton dina 10 poé
     > 100 Ton Pikeun dirundingkeun 

Sarat pamayaran:

TT LC D/A D/P

Supply Pangabisa:

6000 métrik Ton / Métrik Tér per Bulan

Diaktipkeun Alumina desiccant buleud

alumina diaktipkeun boga kapasitas badag nyerep, aréa permukaan luhur, kakuatan tinggi. Éta tiasa dianggo sacara lega salaku adsorbent, desiccant sareng pamawa katalis anu saé dina industri kimia, minyak sareng gas.

spésifikasi:

图片1 副本副本 副本

1: Diaktipkeun Alumina Desiccant

Desiccant alumina diaktipkeun nyaéta prosés husus dijieunna tina alumina diaktipkeun buleud. Sipatna sorangan henteu beracun, henteu aya bauan, teu kapur, teu leyur dina cai, penampilan buleud bodas, kamampuan kuat pikeun nyerep cai. Dina kaayaan operasi jeung kaayaan regenerasi nu tangtu, jero drying na nepi ka suhu titik embun handap -40 ℃, mangrupakeun renik tina jero cai jeung agén drying efisien.

barang

spésifikasi

katingalian

Bal bodas

Ukuran parsial

φ3--5 φ4--6 φ5--7

Kapadetan bulk g/cm3

0.68--0.75 0.65--0.72 0.62--0.68

Résistansi naksir N ​​/ Sphere

≥120 ≥130 ≥150

Wewengkon Permukaan ㎡/g

300 - 360

Volume pori (ml/g)

0.38 - 0.42

Nyerep statik Rh%

17 ± 1

图片2 副本副本 副本

2: Alumina diaktipkeun pikeun H202 Regenerasi
Produk ieu dipaké pikeun regenerasi solusi gawé dina produksi anthraquinone H202. Utamana pikeun produksi katalis palladium sareng katalis nikel tilu-komponén, teu aya hartosna idéal pikeun pamulihan cairan kerja.
Regenerasi utamana gumantung kana alumina diaktipkeun. Ieu mangrupa bahan kimia penting pikeun produksi H202. Industri H202 domestik, deteksi jeung evaluasi sarta aplikasi industri, éta bubuk kirang floating, lowwear, aréa permukaan badag, kapasitas renewable, hirup panjang, sarta produk asing sarupa, ayeuna teh produk industri H202 idéal.

Alumina diaktipkeun pikeun H202 Regenerasi

katingalian

Bal bodas

Ukuran parsial

φ3--5 φ4--6 φ5--7

Kapadetan bulk g/cm3

0.65--0.72   0.64--0.70  0.64--0.68

Résistansi naksir N ​​/ Sphere

>70>80>100   

Wewengkon Permukaan ㎡/g

200 - 260

Volume pori (ml/g)

0.40 - 0.46

nyerep cai

> 52 

Kauntungan parusahaan

1: Produsén profési saprak 1993.
2: téhnologi canggih jeung fasilitas, kontrol kualitas alus, sasmita béda pikeun widang aplikasi béda.
3: jasa OEM ka kavling pausahaan internasional badag.
4: Leuwih ti 20 taun experiecne di industri béda.
5: Langkung ti 10 insinyur pikeun panalungtikan produk sareng jasa saatos-diobral.
6: Langkung ti 5000 ton produksi per sataun.
7: Staf anu dilatih sareng berpengalaman pikeun ngajawab patarosan anjeun dina basa Inggris anu lancar.

标题 -1 副本

Pakét & Pengiriman

标题 -1 副本

FAQ

Q1: Dupi anjeun produsén?

A: Sumuhun, kami pabrik profésional saprak 1993, urang boga kualitas stabil sarta dipercaya jeung harga kalapa.

Q2: Naha anjeun nyayogikeun sampel gratis?

A: Leres, urang tiasa nyayogikeun conto gratis, ngan ukur anjeun kedah nutupan biaya pangiriman.

Q3: Nalika anjeun bakal pangiriman?

A: kami bakal pangiriman dina 15 poé gawé sanggeus narima prepayment Anjeun.

Q4: Kumaha carana abdi kedah mayar?

A: Kami nampi sagala jinis cara pamayaran. kayaning Alibaba Trade Assurance, T/T, L/C, West union,

Paypal jsb.

 
panalungtikan