sadaya Kategori
EN

Imah>kira-kira

Weifang JS Trading Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan dagang sareng pabrik kimia global anu kantor pusatna di KOTA WEIFANG, CHINA. pabrik markas kami Weifang menjie kimia CO., LTD perenahna di Binhai Ékonomi-Téhnologi Development Area (zona ngembangkeun ékonomi jeung téhnologis nasional) of Weifang.
Kalayan prinsip perdagangan jujur ​​​​sareng win-win, jasa kualitas luhur sareng pangwangunan sustainable. Kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang sareng stabil sareng seueur perusahaan kimia anu kasohor di bumi sareng di luar negeri, sareng kéngingkeun dukungan sareng amanah anu hébat ti klien kami.
Ayeuna, pabrik boga tutuwuhan 2-ethylanthraquinone of 3000 ton / taun kalawan hak cipta intelektual bebas, nu geus ngahontal tingkat téhnologis canggih di Cina, aluminium klorida anhidrat 2,500 ton / taun, polyaluminium klorida 30 ton / taun, magnésium sulfat. 000, 100 ton / taun, Sajaba ti éta, éta ranté suplai lengkep jeung tutuwuhan ngarojong, kayaning TCCA (asam trichloroisocyanuric), Natrium Dichloroisocyanurate (SDIC), Asam Cyanuric, bubuk melamin, asam sitrat jeung sajabana Urang mibanda profésional R & D jeung desain. kamampuhan, kapasitas manufaktur kacida terampil sarta sampurna sanggeus-jualan sistem layanan. Urang ogé boga hubungan customer hébat sarta prospektif pasar ngajangjikeun di Indonesia, Malaysia, AS, Polandia, Rusia, Singapura, Pakistan, Turki, Vietnam, Brazil, Thailand jeung sajabana
Weifang JS Trading Co., Ltd bakal salawasna taat kana filosofi operasi "Hayu Karyawan Bingah, Hayu Klién Suksés, Nyumbang kana Masarakat", sarta nyadiakeun klien kalawan layanan kualitas luhur ku cara maké produk ongkos-éféktif stabil sarta kualitas luhur. sareng konsultasi tim ahli top.