sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Seri Antrakuinon>2-Étil Éntraquinon

https://www.junschem.com/upload/product/1617345739102228.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1617345739363502.jpg
https://www.junschem.com/upload/product/1617345739328056.jpg
Kualitas Dijamin Produsén 2-Etil Anthraquinone Kalayan Sertifikasi ngahontal
Kualitas Dijamin Produsén 2-Etil Anthraquinone Kalayan Sertifikasi ngahontal
Kualitas Dijamin Produsén 2-Etil Anthraquinone Kalayan Sertifikasi ngahontal

Kualitas Dijamin Produsén 2-Etil Anthraquinone Kalayan Sertifikasi ngahontal

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

JS

Number Model:

JS-09

sertifikasi:

SGS ISO ngahontal

panalungtikan
produk Pedaran

Istilah bisnis produk

Kuantitas Orde minimum:

1 ton

harga:

USD 950-1300/TON

Rincian bungkusan:

25kg / Tas, 500kg / kantong atawa bisa ngaropéa accoring kana sarat customer urang

Waktos pangiriman:

<10 Ton dina 7 poé
     > 10 Ton Pikeun dirundingkeun 

Sarat pamayaran:

TT LC D/A D/P

Supply Pangabisa:

3000 métrik Ton / Métrik Tér per Bulan

Produsén Quality Assured 2-Étil Anthraquinone kalayan sertifikasi Reach
3 副本

Deskripsi:

Padet flake konéng, titik lebur leuwih handap antraquinone, leyur dina bénzéna, étanol, jeung titik lebur 108 ℃.

spésifikasi:

katingalian

Caang konéng flaky solid

Caang konéng flaky solid

Uji %

≥98.5%

≥99.0%

CL ppm

≤50

≤40

Walirang ppm

≤10

≤5

Fe ppm

≤5

≤4

Bénzéna teu leyur%

≤0.05

≤0.02

Titik lebur ° C

108-111

109-111

aplikasi

-It utamana dipaké salaku katalis pikeun anthraquinone-métode pabrik hidrogén péroxida sarta panengah pikeun produksi Dyes.
-It ogé bisa dipaké pikeun ubar, bahan photosensitive sarta sintétik lianna.
-Éta mangrupikeun salah sahiji pamawa kerja anu paling penting pikeun hidrogén péroxida.

Kauntungan parusahaan

标题 -2 副本

Weifang JS chemical Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan dagang sareng pabrik kimia global anu kantor pusatna di KOTA WEIFANG, CHINA.
Kalayan prinsip perdagangan jujur ​​​​sareng meunang-meunang, jasa kualitas luhur sareng pangwangunan sustainable. Kami parantos ngadegkeun jangka panjang
sareng hubungan bisnis anu stabil sareng seueur perusahaan kimia anu kasohor di bumi sareng di luar negeri, sareng kéngingkeun dukungan sareng amanah anu hébat ti klien kami.
Pabrik milik sapinuhna urang aya di Binhai Ékonomi-Téhnologi Pangembangan Wewengkon (zona pangembangan ékonomi sareng téknologi nasional) Weifang.
 Ayeuna, pabrik ngagaduhan pabrik 2-étilantrakuinon tina 3000 ton / taun kalayan hak cipta intelektual mandiri, anu parantos ngahontal tingkat téknologi canggih di Cina. Salaku tambahan,
 Éta lengkep sareng pepelakan anu ngadukung, sapertos pabrik aluminium trichloride anhidrat 2,500 ton / taun, pabrik polialunium klorida 20 ton / taun, pabrik magnesium sulfat 000 ton / taun,
pabrik kalium sulfat 60 ton/taun jeung pabrik asam sulfat 000 ton/taun. Éta gaduh kamampuan R&D sareng desain profésional, kapasitas manufaktur anu terampil sareng sistem jasa saatos penjualan anu sampurna.
Weifang JS chemical Co., Ltd bakal salawasna taat kana filosofi operasi "Hayu Karyawan Senang, Hayu Klién Sukses, Nyumbang ka Masarakat", sarta nyadiakeun klien kalawan layanan kualitas luhur ku cara stabil sarta
produk kualitas luhur ongkos-éféktif jeung consultancy tim ahli luhur.

Pakét & Pengiriman

标题 -1 副本

FAQ

Q1: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
A: Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biayana bakal uih deui ka anjeun atanapi ngirangan pesenan anjeun ka hareup.
Q2: Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?
A: Anjeun tiasa kéngingkeun conto gratis pikeun sababaraha produk, anjeun ngan ukur kedah mayar biaya pengiriman atanapi ngatur kurir ka kami sareng nyandak conto. Anjeun tiasa ngirim kami spésifikasi produk anjeun sarta requests, urang bakal rancang produk nurutkeun pamundut anjeun.
Q3: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, kadali kualitas urang bakal ngurangan masalah kualitas ka deukeut enol. Lamun aya masalah kualitas nyata disababkeun ku kami, kami bakal ngirim Anjeun barang haratis pikeun ngagantian atawa ngabalikeun duit leungitna anjeun.

 
panalungtikan